Osłonka na twarz (maseczka) trzywarstwowa, niebieska

24.90 zł 19.90 zł

Czas dostawy: maksymalnie 14 dni

Tutaj kupisz maseczki dla siebie i swoich bliskich, na których nałożona jest marża w wysokości około 12 zł netto. 100% dochodu zasila konto Fundacji i zostanie przeznaczone na działania statutowe nakierowane na pomoc tym, którzy w tym trudnym czasie pomocy potrzebują. Dziękujemy za Wasze wsparcie, nie zawiedziemy Waszego zaufania!

Opis produktu.

Maseczka, osłonka na twarz. Trzywarstwowa, wykonana w 100% z tkaniny bawełnianej Eskulap 152 o masie powierzchniowej 160 g/m2, przeznaczonej do szycia odzieży roboczej dla personelu medycznego, między innymi na bloki operacyjne.

Mocowana na troczki zawiązywane z tyłu.

Zdatna do sterylizacji w autoklawie.

Temperatura prania 95 stopni.

Osłonka nie jest produktem medycznym.

Czas dostawy.

Staramy się, aby paczki od nas wylatywały do Was jak najszybciej, jednak z uwagi na trochę utrudnień związanych z epidemią, oraz dużym obłożeniem naszych szwalni wysyłka może nam zając do 14 dni roboczych. Acz postaramy się szybciej :)

Uwaga!
Kolor i rodzaj gumek przy masce oraz dzianiny Eskulap 150 może być różny i zależy od aktualnie dostępnych na rynku kolorów.

Dziękujemy za pomoc !

Koszyk