Osłonka na twarz (maseczka) KLUBOWA - różne kolory

Czas dostawy: maksymalnie 14 dni

Tutaj kupisz maseczki dla siebie i swoich bliskich, na których nałożona jest marża w wysokości około 11 zł netto. 100% dochodu zasila konto fundacji i zostanie przeznaczone na działania statutowe nakierowane na pomoc tym, którzy w tym trudnym czasie pomocy potrzebują. Dziękujemy za Wasze wsparcie, nie zawiedziemy Waszego zaufania!

Opis produktu.

Maseczka, osłonka na twarz. Dwuwarstwowa, wykonana w 100% z tkaniny bawełnianej Eskulap 152 o masie powierzchniowej 160 g/m2, przeznaczonej do szycia odzieży roboczej dla personelu medycznego, między innymi na bloki operacyjne.

Mocowana na gumkach.

Temperatura prania 60 stopni.

Osłonka nie jest produktem medycznym.

Czas dostawy.

Staramy się, aby paczki od nas wylatywały do Was jak najszybciej, jednak z uwagi na trochę utrudnień związanych z epidemią, oraz dużym obłożeniem naszych szwalni wysyłka może nam zając do 10 dni roboczych. Acz postaramy się szybciej :)

Uwaga!
Kolor i rodzaj gumek przy masce oraz dzianiny wewnętrznej Eskulap 150 może być różny i zależy od aktualnie dostępnych na rynku kolorów.

Dziękujemy za pomoc !

Koszyk